Hela huset!



En bild på hela huset. Som ni ser så finns det inget garage eller carport. Det kommer byggas innan nästa vinter förhoppningsvis.





Baksidan av huset. Där ser ni uterummet/soldäck. Där finns även en liten sandlåda till älskade son. En brunn finns också men den vet jag faktiskt inte om den funkar.





Här kommer man in. Trappen upp till höger (såklart) och dörren till högen går ner till källaren. Rakt fram är köket. Vi har tänkt att på något sett få trappen lite frächare, typ vit. Sedan vill jag måla listerna vita. (Ge gärna lite tips på hur vi kan fixa till trappen? Vi har beställt hem gråa mattor till trappen men vet inte om det blir så fint..)





Köket ska målas vitt och även nya bänkskivor ska införskaffas tror vi. Frysen ska upp ur källaren och en diskmaskin ska installeras. Sedan vill vi ha en köksö istället för matbord.





Köket och matsalen är som ett stort rum fast ändå uppdelat. Vi ska lägga ett riktigt trägolv eller försöka få upp det gamla trägolvet som är under plastmattan. Om det går ska golvet målas vitt. Både väggarna och taket ska bli vita.





Älskade matsalsdel. Väggen här ska också bli vit. Vi hade tänkt ha bordet vid fönstret. Jag älskar den varma spisen. Här funderar jag på att någonstans ha en fin romantisk fondvägg.





Tv rum! Vi kommer ha vår tv där deras vitrinskåp står. Jag älskar att det bara kommer vara ett tv rum. Jag tycker inte om när man ska sitta och umgås vid tvn. Har man middag så äter man mat och pratar, inte kollar på tv! Därför älskar jag att köket/matsal/uterum sitter ihop, det kommer bli husets hjärta! precis som jag alltid önskat!




Hallen uppe. Här kommer vi nog inte göra om något direkt. Röda väggarna ska väl bort såsmåningom men det är ingen panik med det. Rummet är ganska svårmöblerat så jag vet faktiskt inte vad vi ska ha där. Sedan ska väl det gråa bli vitt också :)




Ifrån hallen på övervåningen kan man gå ut på balkongen.





Bastians rum. I framtiden ska taket bli vitt och trägolv även här. Men det är absolut inte prio 1. Väggen ska nog dock målas i någon annan färg. Svart fondvägg i en 2 åringsrum är inte så kul.





Vårt sovrum. Dörren åt vänster är en liten gåingarderob. Golvet ska bli vitt någongång ;)




Detta kommer också såklart målas vitt och bli ett arbets/gästrum!





Uterummet. Vi kommer ha vårt nuvarande köksbord där. Det går tydligen att sitta där från typ nu till i höst... underbart. Här kommer vi spendera mååååååånga kvällar!


På entrévåningen finns även en toalett med dusch.

Sedan har vi också den väldigt speciella källaren. I källaren finns två stora rum, ett som vi kommer ha som vedförråd. Sedan finns två matkällor, ena kommer vi nog ta ner väggarna till då snickaren sa att källaren skulle bli ljusare om vi fick med det fönstret i "hallen" i källaren. Sedan är det även en toalett i källaren som vi ska total renovera. Tvättstugan ska också totalrenoveras samt bytas ytterdörr och fönster. Vi ska även lägga något slags golv i källaren och måla.





Vi älskar vitt. Eller jag älskar vitt. Jag vill ha så mycket vitt som möjligt för att kunna byta ut textilier och andra billiga lätta saker. Det går att förändra så oerhört mycket med olika färger på småsaker sålänge grunden är vit/svart.

Det som är prio ett när vi flyttar in är köket/källaren. Vi kommer att måla köket och köksluckorna för att kunna ha kvar det ett par år till.


Kom gärna med förslag! :)


Trädgården är underbar. Nu när det är grönt överallt känns det så ombonat. Vi ser bara in till en granne. Vi har för den delen bara två grannar jämte oss. "bakåt" är det bara ett grönområde och sedan en damm! Vi bor dessutom ungefär 100 meter från sjön :)