Läsare

Oj vad hände? var kom ni alla nya läsare ifrån? Super roligt iallafall! Ställ gärna en massa frågor och annat roligt! Ska jag ta och berätta lite om vilka vi är? Kanske lika bra!

Vi är en liten familj på mamma pappa barn. Sonen (kallas Tian) är 2,5 år och har precis börjat på dagis som ligger över dammen, två minuter iväg.

Min fästman (Kallas D.) jobbar på andra sidan dammen också, tre minuter iväg.

Vi bor i en liten håla där vi köpte vårt hus i somras, just för att min sambo jobbar här. Han slapp pendla och jag kan göra lite varsom överallt.

Vi älskar intredning, speciellt jag. Vitt vill vi har det ungefär överallt. När vi flyttade till huset var det allt annat än vitt. Fanns nog knappt något vitt.
Huset är byggt 1938 och består av källare (Plan 1), där vi har matförråd och tvättstuga. Samt en massa annan skit såklart. Och där finns även en toalett vi ska renovera.

Plan 2 där vi har kök, matsal, tv-rum, hall och badrum.
Plan 3 är där vi sover. Tre sovrum och en stor möblerbar hall, dock väldigt svårmöblerad med en 2,5 åring som någongång kan få för sig att hoppa ner i trappen så just nu är den väldigt tom. Sedan finns det en gåingarderob från vårt sovrum. Samt balkong.

Och så har vi ett plan 4. En väldigt fin vind som man faktiskt skulle kunna göra något kul med om man vill. Men nej, just nu räcker utrymmet gott och väl. Istället får lite överbilvna saker bo där!



Vi har en inglasad altan som kan sittar i alla månader utom dom kollaste. Samt ett soldäck. Tomten gränsar till skog/dammen. Vi bor 100 meter från sjön. Ja lite av ett "barnen i bullebyn" område är det faktiskt. Vi bor på en återvändsgata näst längst ner så inga onödiga bilar här inte.

Om ni går längst bak i bloggen finns det hur huset såg hur när vi tog ut det. Nu när jag har nya läsare måste jag nog ta lite nya bilder.
Under dagen idag och imorgon lovar jag att ta nya bilder så får ni se mer. Är det något speciellt ni vill se mer av?

Kul att ni tittar in här!







Huset bakifrån förra vintern!