...

Jag fullständigt hatar att vissa saker tar energi från oss. Jag förstår inte varför man tänker på saker när man egentligen är glad att slippa all skit? Men det är väl för att det fanns EN bra sak i det. Enbart en.

Nu har jag löst hur jag ska sköta bloggandet i framtiden. Inlägg som handlar om hur vi har det, hur vi mår och sånt kommer jag skriva i min låste blogg och länka inlägget här.
Saker som sker här hemma, alltså förändringar i huset kommer jag blogga om öppet här. Så blir det bäst. Då vet jag att inga ovälkomna (finns egentligen bara en dock) får insikt i vårt liv.

Så vad händer allmänt då? Jo jag håller på att baka tårtbottnar för fullt. Våra bästa vänners dotter fyller 1 år på onsdag, så nästa helg blir det stort kalas och jag har fått äran att göra tårtan!
Helgen efter det ska sambon ha 25 års kalas. Kommer vara roligt för honom, att först ha släkten här på dagen och sen alla hans närmsta vänner, det är ju trots allt det fester är till för. När det är dags för min fest får ju alla mina vänner komma på min fest :) om jag nu kommer ha någon, tror jag kommer ha en lugn middag eller något som jag brukar :) jag är inte så mycket för fest, öl och badtunnor ;)

Sedan veckan efter är det semester igen. Jag längtar ihjäl mig!

Imorgon börjar sonen dagis, han har nästan haft sommarlov sedan vi var i Serbien i april. Det har verkligen inte varit någon ordning på hans dagis sedan dess, vi har varit i sommarstugan för det mesta och när sambon har jobbat passade jag och sonen på att mysa! Nu hinner han gå ett par veckor innan han är ledig i två veckor :)