Stil?

Så vad är vår stil? Vad tycker vi om?

Jag tycker det är svårt med stilar hit och dit. Vi blandar lite hej vilt och försöker få någon slags harmoni ändå. Vi försöker byta ut alla saker utan själ. Jag vill att saker ska ha en historia, en bakgrund.

När jag flyttade hemifrån för ett gäng år sedan skulle alla saker vara nya. Ikea var mitt andra hem ungefär. Jag har nu försökt byta ut/göra om det mesta. Jag är så oerhört trött på alla Ikea saker. Det passar inte in i vårt hem.
Hela vårt sovrum är tyvärr Ikea. Malm. Jag vill byta ut allt. Jag tänkte måla en gammal kökssoffa och fixa som sänggavel. Sedan har vi en ”snegarderob” jag ska försöka få in våra tre byråer där. Dock tror jag inte att alla får plats men någon kanske kan flytta in i sonens rum när den fått lite färg eller annat skoj!

Vi älskar vitt. Vitt är en praktiskt färg. När man väl har vit som bas kan man lägga till vilka färger man vill utan större bekymmer. Jag skulle kunna ha vitt överallt, på allt, men min sambo sätter stopp. Han vill ha lite färg. Men jag älskar friheten i att kunna bara t.ex. byta kuddar och vips känns det som ett helt nytt rum!