Förlåt!

Det kommer ett inlägg snart. Livet blev lite kaos för ett par veckor sedan då min hälsa strejkar lite. Sedan är dessutom min kamera borta så det är inte så lätt att visa de nya sakerna här hemma!

Men vi har lagt golv i matsalen. När vi rev upp den fula plastmattan där hittade vi ett underbart trägolv. Från början ville vi ha det kvar och luta det vitt. Sedan kom vi på att det hade blivit så enormt mycket jobb med det med tanke på att vi har en två åring och såsmåningom lär det ju komma ännu fler barn här i huset. Vi bestämde oss för att lägga ett ljust ask golv. Det blev super fint! Vi har vita väggar, ljust golv och mörka trämöbler från 1925! Min morfars mamma och pappa fick möblerna i bröllopspresent! Det är häftigt!

Jag tog några väldigt dåliga bilder med Iphonen så får ni en liten glimt av hur det ser ut! Saker ska upp på väggarna och stolarna ska kläs om i något fint tyg.

 

Ja det ser väldigt opersonligt och tråkigt ut men det kommer! Tips tack! :)

 
Vi vill gärna ha lite förslag på vad vi ska göra med den tomma väggen. Jag tycker inte riktigt om tavlor för då måste man hålla sig till en färg eller mönster. Jag är lite inne på mängder fina citat i samms til men olika stora. Vad tror ni?

Jag älskar vår öppna spis som är i matsalen. Just nu har vi tända ljus i den varje kväll! Extrem mysfaktor vill jag lova!



Där inne där täcket är i soffan sitter jag och skriver nästan varje blogginlägg!!